Fans en (oud) spelers van MVV brengen eerbetoon aan overleden clubicoon Sef Hoenjet

Het eerbetoon aan Sef Hoenjet in Sibbe. 

Het eerbetoon aan Sef Hoenjet in Sibbe. © Frank Kerbusch

Sibbe -

Oud-MVV-verzorger en masseur Sef Hoenjet is dinsdag naar zijn laatste rustplaats gebracht. Zijn kist werd begeleid door kleinkind Anouk en oud-MVV-spelers Jeffrey van As, Hans Linders, Reginald Thal, Hans Visser en Rick Plum.

onze verslaggever

MVV-supporters met fakkels, (oud) spelers, trainers, medewerkers van MVV, bestuurders en sponsoren van MVV, vormden samen met vrienden en dorpsgenoten van Hoenjet vormden een erehaag voor de clubicoon die vorige week op 77-jarige leeftijd overleed.

Massagetafel

Er was een motoragent die op een afstandje de boel in de gaten hield. Aan de andere kant hielden dorpsbewoners het verkeer ongeveer twintig minuten op.

Hoenjet werkte meer dan 32 jaar voor MVV. Spelers die bij hem op de massagetafel lagen, deelden lief en leed met hem. Met zijn passie voor de club, was hij een geliefd persoon in De Geusselt. Afgelopen wedstrijd tegen Jong FC Utrecht speelde MVV al met rouwbanden en voorafgaand aan het duel werd een minuut stilte in acht genomen, ter nagedachtenis aan Hoenjet. Supporters zorgden voor een grote portretfoto van de clubman op de tribune.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee