Online escaperoom spel voor jongeren in gemeente Maasgouw

Print
Online escaperoom spel voor jongeren in gemeente Maasgouw

Afbeelding: INGimage

Heel / Beegden / Stevensweert / Ohé en Laak / Panheel / Thorn / Wessem / Maasbracht / Linne -

De gemeente Maasgouw heeft voor jongeren tussen de twaalf en achttien jaar een online escaperoom bedacht.

Jongeren kunnen in groepjes van drie tot zes personen in twee uur tijd een avontuur aangaan. Dit kunnen ze vanuit huis of vanaf hun chillplek doen. Ze hebben alleen hun smartphone nodig.

Samen kunnen ze met een spelcode deelnemen aan de online escaperoom. De bedoeling is om schatten te ontdekken, mysterieuze locaties te verkennen en valstrikken te omzeilen terwijl ze de ontdekking van de eeuw najagen.

Aanmelden kan door een team van drie tot zes personen samen te stellen. Een teamlid stuurt een mail naar Carlien Schouten van gemeente Maasgouw. Van de gemeente ontvangen deelnemers dan een reserveringscode en extra informatie.

Met de code is het mogelijk om op de website van de Escape Room een dag en tijd reserveren om mee te doen. Het spel duurt twee uur. Deelname is gratis.

Meer informatie is verkrijgbaar via Carlien Schouten via de mail of whatsapp: 06- 20 86 79 52.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →