Dief steelt rugzak vol levensmiddelen uit winkel in hartje Horst

Print
Dief steelt rugzak vol levensmiddelen uit winkel in hartje Horst

Een tafel vol levensmiddelen, gestolen in Horst aan de Maas. Afbeelding: Politie Horst

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Een 39-jarige zwerver is woensdag rond half zes met een rugzak vol gestolen levensmiddelen bij een supermarkt in het centrum van Horst naar buiten gelopen.

De man is door medewerkers van de winkel en een aantal omstanders gevolgd. Een politiepatrouille die over de parkeerplaats aan het Kloosterhof reed, is door de achtervolgers op de hoogte gesteld van de diefstal.

De agenten hebben de man met zijn overvolle rugzak op het Cuppenpedje aan kunnen houden, zo meldt de politie op Facebook. De 39-jarige verdachte wilde er toen net op een fiets vandoor gaan. De man mag in de maart aan de rechter gaan uitleggen waarom hij zonder betalen de winkel is uitgelopen. De politie van Horst had een grote tafel nodig om de inhoud van de rugzak uit te kunnen stallen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →