Brevendia wint derde prijs Dorpsfonds voor Food Festival

Print
Brevendia wint derde prijs Dorpsfonds voor Food Festival

Afbeelding: ANP XTRA

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Stichting ‘t Roojer Dorpsfonds heeft Brevendia een bedrag van 1750 euro toegezegd voor het organiseren van de eerste editie van het Food Festival op zaterdag 1 mei 2021. Die toezegging werd gedaan tijdens de eerste digitale nieuwjaarsreceptie.

Het idee voor het organiseren van een Food Festival kwam tijdens de zomer van 2020 tot stand. Dit was ook onderdeel van het financiële plan om het voorziene begrotingstekort van Brevendia te dichten voor het seizoen 2020/2021. Er werd een samenwerking met verschillende Stramproyer horecaondernemers gezocht om een activiteit op touw te zetten.

De bedoeling was om deze activiteit op 19 september 2020 te laten plaatsvinden, maar dit bleek nog niet mogelijk door de geldende maatregelen. De pijlen zijn nu gericht op zaterdag 1 mei

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →