WML vernieuwt waterleidingen in Montfort

Print
WML vernieuwt waterleidingen in Montfort

De waterleidingen in Montfort worden de komende tijd vernieuwd. Afbeelding: De Limburger

Montfort -

Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) vernieuwt vanaf maandag 18 januari waterleidingen in Montfort. De werkzaamheden duren tot ongeveer half april.

WML vervangt als eerste de hoofdleidingen, daarna worden ook de huisaansluitingen vernieuwd. Hiervoor moeten de straten en trottoirs worden opengebroken. Bedrijven, winkels en de bushaltes blijven gewoon bereikbaar.

De werkzaamheden zijn onderverdeeld in vier fases. Als eerste is de Zandstraat aan de beurt. Vanaf 1 maart wordt vervolgens gewerkt op de kruising Vlootveestraat/Zandstraat richting de Putveestraat/Heiberg. Het verkeer moet hier omrijden.

Vanaf half maart wordt de kruising Vlootveestraat/Zandstraat tot huisnummer 6 op de Vlootveestraat onder handen genomen. De aannemer sluit de weg hier voor de helft af. Het Gestraatje is als laatste aan de beurt. Deze weg wordt volledig afgesloten voor verkeer.

Als het flink vriest of slecht weer is kunnen de werkzaamheden langer duren.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen