Inschrijving Regio Loterij Weert nog tot 23 januari

Verenigingen, instellingen en overige organisaties uit Weert en omgeving die een extra financiële bijdrage kunnen gebruiken, kunnen zich inschrijven voor de Regio Loterij Weert.

Redactie

Er kan steun aangevraagd worden voor een bepaald project, zoals bijvoorbeeld het isoleren van het clubgebouw, het vervangen van uniformen of aanschaf instrumenten. Aanvragen voor bijdrage aan de normale exploitatie worden niet gehonoreerd. Organisaties met een commerciële grondslag zijn uitgesloten van deelname.

Inschrijven kan tot en met 23 januari via de website. De organisatie maakt op basis van het ingediende plan een keuze. De organisatie van de loterij zal maximaal 10 projecten selecteren die in aanmerking komen voor een financiële bijdrage.

De opbrengst van Regio Loterij Weert gaat naar verenigingen, instellingen en overige organisaties uit Weert en directe omgeving.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal