Inschrijving Regio Loterij Weert nog tot 23 januari

Print
Inschrijving Regio Loterij Weert nog tot 23 januari
Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Verenigingen, instellingen en overige organisaties uit Weert en omgeving die een extra financiële bijdrage kunnen gebruiken, kunnen zich inschrijven voor de Regio Loterij Weert.

Er kan steun aangevraagd worden voor een bepaald project, zoals bijvoorbeeld het isoleren van het clubgebouw, het vervangen van uniformen of aanschaf instrumenten. Aanvragen voor bijdrage aan de normale exploitatie worden niet gehonoreerd. Organisaties met een commerciële grondslag zijn uitgesloten van deelname.

Inschrijven kan tot en met 23 januari via de website. De organisatie maakt op basis van het ingediende plan een keuze. De organisatie van de loterij zal maximaal 10 projecten selecteren die in aanmerking komen voor een financiële bijdrage.

De opbrengst van Regio Loterij Weert gaat naar verenigingen, instellingen en overige organisaties uit Weert en directe omgeving.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →