Gratis online cursus ‘biodiversiteit in uw tuin’ voor inwoners gemeente Maasgouw

Foto ter illustratie © ANP

Inwoners van de gemeente Maasgouw kunnen online deelnemen aan een gratis cursus ‘biodiversiteit in uw tuin’. De cursus wordt gehouden op woensdagavond 20 januari.

Redactie

De basiscursus is voor alle inwoners van de gemeente Maasgouw die iets willen leren over biodiversiteit in hun eigen tuin of buurt. Het is een instapcursus waarvoor er geen uitgebreide voorkennis nodig is. In deze cursus worden deelnemers meegenomen naar een andere manier van tuinieren. Met soms kleine ingrepen is het mogelijk om de tuin een verschil maken voor de biodiversiteit. Tijdens de cursus is er ook ruimte voor vragen.

De cursus wordt gegeven via Microsoft ‘Teams’. Het lesmateriaal ontvangen deelnemers na afloop in hun mailbox. De cursus duurt van 19.30 tot 21.30 uur en wordt gehouden door Stichting IKL. Aanmelden kan tot 20 januari 9 uur ’s ochtends.

Lees ook: Juist in coronatijd online op ontdekkingsreis door de eigen tuin: ‘Een boom is een natuurlijke airco’

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal