Landgraaf Dreaming: kunstwerken van inwoners te zien in tentoonstelling in de bibliotheek

Print
Landgraaf Dreaming: kunstwerken van inwoners te zien in tentoonstelling in de bibliotheek

Afbeelding: ING image

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

De Vrije Akademie Parkstad start het project Landgraaf Dreaming. Inwoners van Landgraaf maken hiervoor op papier een kunstwerk van een astronaut. De gemaakte kunstwerken zijn vanaf de week van 15 februari te bezichtigen in een tentoonstelling in de bibliotheek.

Landgraaf Dreaming gaat over dromen in de breedste zin van het woord. Het thema van het project draait om de aarde, het heelal, astronauten en wensen. Geïnspireerd door een illustratie van kunstenaar Bodil Jean, mogen inwoners van Landgraaf zelf aan de slag met het maken van een astronaut die droomt van een wereld vol optimisme, lichtpuntjes en kleur.

Materialen

De astronaut van De Vrije Akademie is op zaterdag 16 januari tussen 11.00 en 15.00 uur te vinden in winkelcentrum Op de Kamp in Landgraaf, om materialen uit te delen. Vanaf 18 januari kunnen deelnemers ook zelf de materialen afhalen bij de bibliotheek in het Burgerhoes. De gemaakte kunstwerken dienen uiterlijk 10 februari ingeleverd te zijn, aangezien de tentoonstelling de week erna start.

Ansichtkaart

Tevens liggen er vanaf 18 januari bij de bibliotheek en de supermarkten van Op de Kamp ook gratis ansichtkaarten klaar van Landgraaf Dreaming. Kleur de kaart in, schrijf er iets positiefs op en stuur deze naar iemand die wel een wenskaartje kan gebruiken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen