Vrouw (35) uit Oekraïne met steekwonden aangetroffen op A76 bij Geleen

Print
Vrouw (35) uit Oekraïne met steekwonden aangetroffen op A76 bij Geleen

De plaats waar de gewonde vrouw is aangetroffen. Archieffoto. Afbeelding: Google Streetview

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren -

Op de A76 is vrijdagochtend een 35-jarige Oekraïense vrouw met steekwonden aangetroffen. Het slachtoffer liep over de autosnelweg ter hoogte van de afslag Geleen-Beek in zuidelijke richting.

Hoe ernstig de verwondingen van de vrouw zijn, is niet bekend. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De melding over de vrouw met steekwonden kwam rond twintig voor negen bij de meldkamer binnen. Het gaat volgens de politie vermoedelijk om een incident in de relationele sfeer. De vrouw zou naar aanleiding van een ruzie in de auto zijn gestoken door haar partner. De politie is op zoek naar een donkerkleurige BMW met Oekraïens kenteken en komt graag in contact met personen die de vrouw uit de BMW hebben zien komen of meer informatie hebben.

Mes in Susteren

Even later werd op de Hemelrijk in Susteren een mes gevonden. Naar aanleiding daarvan werd een burgernetbericht verspreid. Nader onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat dit geen verband houdt met de zaak van de gewonde vrouw op de A76.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →