Gemeente Peel en Maas vraagt jeugd en jongeren om ‘in beweging’ te komen tijdens lockdown

Gemeente Peel en Maas vraagt jeugd en jongeren om ‘in beweging’ te komen tijdens lockdown

Afbeelding: FACEBOOKPAGINA GEMEENTE PEEL EN MAAS

PANNINGEN / Meijel / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

De gemeente Peel en Maas vraag op haar website aan jeugd en jongeren tussen de 12 en 25 jaar om na te denken over manieren waarop ze voor de medemens iets kunnen doen of een alternatief te vinden voor activiteiten die niet doorgaan vanwege de lockdown.

„Door de huidige coronamaatregelen worden jullie beperkt in jullie dagelijkse activiteiten. Sporten, elkaar ontmoeten, festivals, feestje of andere uitjes kunnen nu helaas niet doorgaan. We willen jullie uitdagen om iets voor een ander te doen in deze coronatijd. Dus heb je een leuk idee of een alternatief voor een activiteit die nu niet mogelijk is? Laat het ons weten en stuur een email met je naam, contactgegevens en een korte uitleg van jouw idee”, valt er te lezen op het digitale thuis van de gemeenten Peel en Maas. Er wordt gevraagd om voor 1 februari ideeën te sturen.

Voor meer informatie: www.peelenmaas.nl/inwoners-en-ondernemers/nieuws/2021/01/07/jeugd-aan-zet-dien-je-idee-in

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →