Fast speelt en wint eerste wedstrijd in drie maanden

De volleybalsters van Fast hebben voor het eerst in drie maanden weer een competitiewedstrijd gespeeld. In Ootmarsum werd Set-Up’65 aan de kant gezet: 1-3 (26-24, 11-25, 23-25, 13-25).

Fast besloot na veel wikken en wegen om toch deel te nemen aan de herstart van de volleybalcompetitie. Alleen spelverdeler Rachel Feron doet vanwege haar werk in de zorg voorlopig niet mee. Na drie negatieve tests vorige week, mocht Fast voor het eerst in drie maanden weer aantreden in de competitie.

In de wedstrijd tegen Set-Up’65 kende de ploeg van coach Ivo Martinovic een lastige start. Fast pakte weliswaar het eerste punt, maar zag de tegenstander snel voorbij komen. Toch ging het tot 24-24 gelijk op, maar trok de thuisploeg aan het langste eind: 26-24. In de tweede set was Fast duidelijk heer en meester: 11-25.

Ook in set drie stonden de Gennepnaren lang op voorsprong, maar maakten ze het toch nog spannend. Op het nippertje werd het 23-25. Het vierde deel was wederom een prooi voor Fast. Met 13-25 besliste Fast de wedstrijd.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal