Autokrasser Kessel op heterdaad betrapt en aangehouden

Print
Autokrasser Kessel op heterdaad betrapt en aangehouden

Een van de beschadigde auto’s. Afbeelding: De Limburger

Kessel -

De vandaal die in Kessel meerdere malen auto’s heeft bekrast is zaterdag op heterdaad betrapt en aangehouden. Dat hebben wijkagenten op Instagram bevestigd.

Kessel werd het afgelopen jaar bij herhaling geteisterd door een ‘seriekrasser’. Inwoners werden onaangenaam verrast door beschadigingen aan hun voertuig. Auto’s werden bekrast en ruitenwissers afgebroken.

Lees ook: Kessel geteisterd door ‘seriekrasser’ die auto’s beschadigt: ‘Geen woorden voor. Of ja, genoeg. Maar die zetten we maar niet op Facebook

Op Facebook verschenen de laatste maanden meerdere berichten van Kesselnaren die hun auto in vernielde staat aantroffen. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er in 2020 ongeveer zestig meldingen zijn binnengekomen over vernielingen aan auto’s. Daar zitten ook lekgestoken banden en ingeslagen ruiten bij.

Afgelopen week kwam eindelijk een verdachte in beeld bij de politie. Het betreft een inwoner van Kessel van wie de leeftijd niet bekend is. Zaterdagavond kon hij worden aangehouden toen hij op heterdaad werd betrapt bij het aanbrengen van beschadigingen aan auto’s.

De dader zit vast in het politiebureau van Venlo. Hij moet zich dinsdag voor de rechter-commissaris verantwoorden.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →