Online bijeenkomst over wateroverlast in Oirsbeek en Amstenrade

Print
Online bijeenkomst over wateroverlast in Oirsbeek en Amstenrade

Foto ter illustratie. Afbeelding: De Limburger

Oirsbeek / Amstenrade -

Waterschap Limburg en de gemeente Beekdaelen houden 26 januari en 2 februari een online bijeenkomst rondom de wateroverlast in Oirsbeek en Amstenrade.

Ten tijde van hevige neerslag hebben beide dorpskernen te maken met de overlast. Om dit te voorkomen worden meerdere regenwaterbuffers aangelegd en vergroot. Voor de locaties aan de Hagendoornweg, Limietweg en Beijlkensweg liggen de ontwerpen klaar die de partijen met de betrokkenen willen bespreken. De bijeenkomst op dinsdag 26 januari staat in het teken van de plannen aan de Limietweg en Beijlkensweg. Op 2 februari worden de plannen voor de regenwaterbuffer aan de Hagendoornweg besproken. Beide bijeenkomsten starten om 19.00 en duren tot circa 20.00 uur. De ontwerpen worden besproken en inwoners kunnen hun ideeën laten horen.

Inschrijven kan via het aanmeldformulier op de projectpagina ‘Aanpak wateroverlast Oirsbeek-Amstenrade’ op www.waterschaplimburg.nl/metelkaar.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →