CMWW biedt steun bij aangifte inkomstenbelasting aan ouderen in Brunssum en Schinveld

 © ANP XTRA

Brunssum/Schinveld -

Het CMWW biedt ook in 2021 weer hulp aan bij 55+’ers uit Brunssum en Schinveld met het doen van hun aangifte inkomstenbelasting. Een team van deskundige vrijwilligers helpt met het invullen en versturen van de aangifte over het jaar 2020.

Redactie

De invulperiode begint op maandag 1 maart en eindigt op woensdag 31 maart. De plaatsen en dagen waar en wanneer men terecht kan, zijn als volgt: Brunssum Centrum Rombouts op donderdag- en vrijdagmorgen, Brunssum Noord Distelenveld op dinsdag- en woensdagmorgen, Brunssum Noord Noorderhuis in overleg, Brunssum West Barbarahoes op woensdag- en vrijdagmorgen en in het CMWW-gebouw in Beekdaelen op donderdagmiddag.

Van 1 tot en met 26 februari kunnen ouderen zich hiervoor aanmelden. Dit kan telefonisch: 06-52885482 (Brunssum) of 088-4552590 (Beekdaelen), per mail: belastingteam@cmww.nl of via de website: www.cmww.nl. De hulp bij de belastingaangifte kost 15 euro per aangifte.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal