Welzijnsorganisatie Impuls zoekt vrijwilligers: ‘juist nu nog meer’

Afbeelding ter illustratie. © ING image

Kerkrade/Simpelveld -

Welzijnsorganisatie Impuls is altijd op zoek naar vrijwilligers die iets voor hun medemens willen betekent. Tijdens de lockdown die nu speelt al helemaal, schrijft de organisatie die actief is in de gemeenten Kerkrade en Simpelveld op Facebook.

Redactie

Moment is Impuls op zoek naar mensen die als gezinsmaatje aan het werk willen bij Support@Home, in de gemeenten Kerkrade en Simpelveld. Een maatje helpt bij allerlei vragen met betrekking tot opvoeding en zoekt samen met het gezin naar oplossingen.

Een gezinsmaatje is bereid om tijd te besteden aan het helpen van anderen, vindt zaken rondom opvoeding interessant, heeft affiniteit met jeugd en gezin en is in staat om zich in de situatie van een gezin te verplaatsen. „En”, aldus Impuls. „Je hebt gewoon heel leuk werk!”

Voor meer informatie: rpostulart@impulskerkrade.nl of 045-5456351 (Kerkrade) / sskraoui@impulskerkrade.nl of 045-5456351 (Simpelveld).

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal