Buurtonderzoek nog gaande vanwege woningoverval in Weert

 © archief De Limburger

De politie is dinsdagochtend in Weert nog druk bezig met een buurtonderzoek naar een woningoverval dat gisteravond gestaakt is. Bij die overval zijn de bewoners lichtgewond geraakt.

Redactie

De overval vond rond zeven uur plaats op Marienhagelaan, meldt de politie op Facebook. De daders zijn gevlucht. Het is onduidelijk of ze iets buit hebben gemaakt.

De politie verspreidde een burgernetbericht waarop inmiddels ook enkele reacties zijn gekomen die nog worden onderzocht. Kort na de overval cirkelde een helikopter boven de wijk maar die had niks met de overval te maken, laat een woordvoerder van de politie dinsdag weten. De politie is op zoek naar twee mannen van tussen de zestien en twintig jaar oud met een getint uiterlijk en roept buurtbewoners met bewakingscamera’s of deurbelcamera’s op zich bij de politie te melden. De verdachten spraken Nederlands met een buitenlands accent en droegen een zwart mondkapje. De eerste verdachte was geheel in het zwart gekleed. De tweede verdachte droeg een pet met witte letters, een zwarte trui met capuchon en grijze trainingsbroek.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal