Klachten over ongeldige kaartjes Efteling

 © HH / ANP

Klanten van Albert Heijn klagen massaal over Efteling-kaartjes die ongeldig zijn geworden door de lockdown.

Redactie

De toegangskaartjes die bij de supermarkt waren aangeschaft, zouden tot uiterlijk 18 december geldig zijn. De Efteling ging vanwege de lockdown echter al op 15 december dicht. Wie geen reservering heeft geplaatst bij het pretpark, is zijn geld kwijt.

Oplossing

De Consumentenbond is het daar echter niet mee eens. De bond vindt dat de Efteling een oplossing moet vinden voor de zeker tientallen klanten die hun beklag doen op sociale media en op de website Klacht.nl. Sommige klanten wijzen er zelfs op dat het pretpark ze per ongeluk heeft laten weten dat de kaartjes tot 3 januari 2021 geldig zouden blijven.

Volgens de Efteling wordt een oplossing gezocht voor klanten die deze foutieve boodschap hebben ontvangen. Maar anderen hebben pech gehad. De Efteling wijst erop dat de bij Albert Heijn aangeschafte kaartjes al een maand langer geldig waren, omdat het park in november ook twee weken gesloten was.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal