Bibliorura organiseert Nationale Voorleesdagen online, met voorstellingen via livestream

Roermond -

De Nationale Voorleesdagen staan voor de deur. Vanwege de lockdown kan de Bibliotheek Bibliorura dit jaar echter geen voorleesontbijt organiseren. Daarom zendt de bibliotheek op 23 en 30 januari de voorstelling ‘Coco kan het!’ in samenwerking met DeltaLimburg via een livestream uit.

Redactie

De Nationale Voorleesdagen staan dit jaar in het teken van het prentenboek Coco kan het! van Loes Riphagen. Dit verhaal gaat over het vogeltje Coco dat niet durft te vliegen. Haar moeder probeert haar over te halen, en het lijkt Coco ook best fijn, maar toch durft ze niet. Totdat mama haar een zetje geeft.

Op zaterdag 23 januari treedt Ton Meijer met de voorstelling ‘Coco kan het!’ op in de kas van Plantage Blankwater in Swalmen. En op zaterdag 30 januari geeft Jogchem Jalink een voorstelling over het vogeltje Coco vanuit de bibliotheek van Roermond. Op beide dagen begint de livestream van de voorstelling om 10.30 uur.

Wie mee wil kijken kan zich voor 2,50 euro aanmelden voor de online voorstelling en ontvangt een dag voor de uitzending een e-mail met de link naar de livestream. Via deze link kan het hele gezin meekijken. Meer informatie en tickets bestellen kan op www.bibliorura.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal