DZN muzikale Nederweerter troef in derde halve finale LVK

Print
DZN muzikale Nederweerter troef in derde halve finale LVK

Maikel Vaes en Daphne Post-Scheffers vormen samen het Duo Zonger Naam. Afbeelding: DZN

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

DZN (Duo Zonger Naam) uit Nederweert staat vrijdagavond 22 januari met het nummer ‘De klein momente’ in de halve finale van het Limburgs. De uitzending is tussen 18.00 en 19.30 uur te beluisteren op L1 radio en de Facebookpagina L11 Alaaf. Aansluitend kan tot 20.00 uur gestemd worden.

DZN, bestaande uit Maikel Vaes en Daphne Post-Scheffers, is voor de derde maal doorgedrongen tot de halve finale van het LVK. Het nummer De klein momente is geschreven Bas Poels uit Ospel, componist en arrangeur is Ronald Moonen uit Weert. Het nummer is onder andere te beluisteren via Spotify en YouTube, waar ook de bijbehorende clip te zien is.

Wie het Nederweerter duo graag in de finale van het LVK ziet, kan vrijdagavond tussen 19.30 en 20.00 uur stemmen (sms LVK spatie 40 naar 4004). De herhaling is op zaterdagmiddag 23 januari van 13.00 tot 14.30 uur, waarna eveneens een half uur gestemd kan worden.

De finale van het LVK wordt dit jaar op vrijdag 5 februari gehouden zonder publiek. De uitzending is vanaf 20.00 uur te zien en horen op L1 radio en tv.