Video: Supermarktrover laat pistool achter bij overval

Print

SPEURMEE - Gewapende overval supermarkt Geleen. Video: Politie Eenheid Limburg

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Bij een overval op een supermarkt in Geleen afgelopen december, heeft de dader zijn vuurwapen achtergelaten. Alert personeel wist de man te verjagen, blijkt uit nieuwe bewakingsbeelden die de politie donderdag deelde.

De jonge dader stapte maandagavond 21 december rond kwart voor acht de supermarkt op de Zuidhof binnen en bedreigde enkele medewerkers met zijn vuurwapen. Een andere medewerker weet de man echter vast te pakken, waarna hij in paniek op de vlucht slaat. Zijn pistool laat hij daarbij achter op de balie. Hij weet uiteindelijk te voet te ontkomen.

De politie is nog steeds op zoek naar tips in de zaak en deelde daarom de beelden van de bewakingscamera’s. Mensen die de overvaller herkennen wordt gevraagd contact op te nemen.

De verdachte droeg een felblauw jasje, zwarte joggingbroek, zwarte sneakers met witte zool, zwarte gezichtsbedekkende kleding en zwarte handschoenen. In de buurt van de supermarkt werd een zwarte Audi S6 aangetroffen die mogelijk met de overval te maken heeft.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →