Bryan Linssen laat zich gelden bij invalbeurt

Bryan Linssen laat zich gelden bij invalbeurt

Bryan Linssen. Afbeelding: Hollandse Hoogte/ANP

Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld -

Bryan Linssen heeft zich woensdagavond van zijn goede kant laten zien. De aanvaller uit Neeritter was belangrijk voor de belangrijke 2-1 in de bekerwedstrijd tegen zijn oude club Heracles Almelo die uiteindelijk met 3-2 werd gewonnen.

Linssen kwam als invaller het veld in bij een tussenstand van 1-1 en bracht Feyenoord vervolgens al snel de voorsprong. Het was een flinke opsteker voor de oud-speler van VVV die afgelopen zondag tegen Ajax nog de hele wedstrijd op de bank moest blijven zitten.

Lees ook: Vallen en opstaan: Limburgse eredivisievoetballers maken een lastig seizoen mee

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen