Lijnders moet met Liverpool winnen van Burnley

Lijnders moet met Liverpool winnen van Burnley

Pepijn Lijnders Afbeelding: REUTERS

Broekhuizen / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Horst -

Om aansluiting te houden met de top van de Premier League is het Liverpool van Jürgen Klopp en zijn assistent Pepijn Lijnders er alles aan gelegen om donderdagavond (21.00 uur) te winnen van Burnley.

Liverpool bezet momenteel de vierde plaats in de Engelse competitie. Het zag de drie bovenste ploegen Manchester United, Manchester City en Leicester City in de midweekse speelronde allemaal winnen. Het gat met koploper United is momenteel zes punten. Liverpool heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen