Perr Schuurs met Ajax tegen zijn oude club

Print
Perr Schuurs met Ajax tegen zijn oude club

Afbeelding: Getty Images

Nieuwstadt -

Voetballer Perr Schuurs uit Nieuwstadt treft zondagmiddag met Ajax zijn oude club. Om 12.15 uur is de aftrap tussen Fortuna Sittard en Ajax in het Fortuna Stadion.

Perr Schuurs zou zondag zijn basisplaats weer terug krijgen van trainer Erik ten Hag. Dat is de verwachting van het AD. Schuurs vervangt tegen Fortuna Sittard de verdediger Jurriën Timber in het hart van de defensie. Tijdens de afgelopen twee competitieduels tegen FC Twente en Feyenoord begon Schuurs op de bank.

Lees ook: Perr Schuurs: ‘Twee jaar hard werken, nu heb ik wat ik wilde’

De laatste keer dat Ajax puntenverlies leed tegen Fortuna was op 27 februari 2002: 1-1 in Sittard. Ronald Hamming en Wamberto maakten die dag de doelpunten. De laatste Sittardse zege is nog langer geleden. In 2000 won de ploeg van Bert van Marwijk dankzij twee goals van Matthew Amoah met 2-0.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen