Wethouder Ralph Diederen wil wederom lijsttrekker CDA Beek worden

Print
Wethouder Ralph Diederen wil wederom lijsttrekker CDA Beek worden

Ralph Diederen. Afbeelding: MITCHELL GIEBELS

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

Wethouder Ralph Diederen wil lijsttrekker worden van het CDA Beek voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Vier jaar geleden was de 30-jarige politicus ook lijsttrekker van de partij.

Diederen spreekt de ambitie uit om het CDA de grootste partij van Beek te maken, om daarmee in een volgende raadsperiode het voortouw te nemen om vorm te geven aan het stimuleren van maatschappelijk en economisch herstel na de coronapandemie. Ander speerpunt van Diederen is om woningbouw tot absolute topprioriteit te maken waarbij hij de ambitie wil uitspreken om de komende vijf jaar 250 nieuwe woningen in de gemeente te realiseren.

Tot 1 februari kunnen ook andere leden zich kandidaatstellen voor het lijsttrekkerschap, op 6 februari kiest de afdeling via een digitale ledenvergadering de nieuwe lijsttrekker.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen