Knuffels voor kinderafdeling Zuyderland ziekenhuis

Print
Knuffels voor kinderafdeling Zuyderland ziekenhuis
Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Heerlen / Hoensbroek -

Een welkome actie voor de patiëntjes van de kinderafdeling van het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen en Sittard-Geleen.

In Heerlen werden maandagmiddag driehonderd speelgoedknuffels overhandigd aan het hoofd van de kinderafdeling in Heerlen. Dat gebeurde door medewerkers van de stichting Dada, die zich inzet voor kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen. De gift werd mogelijk gemaakt door de medewerkers van het bedrijf Fource Automotive, die in december afzagen van hun kerstattentie. Met het geld dat daarmee bespaard bleef, schafte Dada de knuffels aan.

Het hoofd van de kinderafdeling nam de speelgoed giraffes dankbaar in ontvangst; een deel van de pluchen diertjes gaat ook naar het Sittardse medisch centrum.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen