Tijdelijk beperkt aanbod op weekmarkt in Nuth

Print
Tijdelijk beperkt aanbod op weekmarkt in Nuth

Afbeelding: Annemiek Mommers

Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth -

Door de coronamaatregelen wordt de komende tijd een beperkt aanbod op de weekmarkt in Nuth aangeboden. Dat maakt de gemeente Beekdaelen bekend.

„Op de weekmarkt in Nuth wordt elke vrijdagmiddag een breed scala aan producten aangeboden” meldt de gemeente. „Door de huidige coronamaatregelen is het op dit moment niet toegestaan om non-food te verkopen.”

De kramen met onderkleding, schorten, zakdoeken, beenmode, plussize dames- en herenmode en accessoires, staan daardoor tijdelijk (in ieder geval tot en met 9 februari) niet op de markt. Zodra de coronamaatregelen het toelaten, zullen deze kramen weer aanwezig zijn op de weekmarkt.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen