Creatievelingen kunnen Heerlenaren een hart onder de riem steken

 © ING image

Heerlen -

De Positieve Stad en Heerlen Mijn Stad nodigen creatievelingen uit om Heerlen een hart onder de riem te steken. Makers kunnen iets creatiefs insturen, wat vervolgens uitgebreid gedeeld wordt op social media. Ook krijgen de makers persoonlijk een bedankje.

Redactie

De creatievelingen zijn vrij in wat ze maken. Dit kan bijvoorbeeld een graffitikunstwerk zijn, maar ook een filmpje met een workshop voor thuis, een kunstzinnige quote of een gedicht, een filmpje van een optreden in de woonkamer enzovoorts.

De Positieve Stad en Heerlen Mijn Stad delen de boodschap en het (kunst)werk vervolgens uitgebreid op social media. Tevens krijgt de maker persoonlijk een cadeaupakketje van De Positieve Stad en Heerlen Mijn Stad thuisgebracht.

Daarnaast heeft De Positieve Stad onlangs een online community opgericht voor creatieve makers in Parkstad. Alle creatieve makers worden dan ook uitgenodigd om lid te worden van de Facebookgroep Alle kunstenaars uit Parkstad in één groep. Ondertussen heeft de pagina al ruim 260 leden.

Een (kunst)werk insturen om Heerlen een hart onder de riem te steken kan via sidney@depositievestad.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal