Kaketoes verspreiden vastelaovesgazet gratis in de wijk

 © VV de Kaketoes

Roermond -

Vastelaovesvereniging de Kaketoes uit Roermond verspreidt haar ‘vastelaovesgazet’ dit jaar in een grotere oplage dan gebruikelijk in de wijk(en) waar de vereniging actief is.

Rob van Deurzen

Inwoners van de Kapel en een stukje Kemp ontvangen de kleurrijke uitgave, waarin in woord en beeld wordt teruggeblikt op het afgelopen seizoen én vooruitgeblikt op 2022, het jaar waarin de Kaketoes 6x11 jaar bestaan, dit weekend gratis in de brievenbus.

„De gebruikelijke activiteiten zoals het prinsenmatinee, het Vastelaovesplein, de boerebroelof en de kienjermiddaag kunnen vanwege corona helaas niet doorgaan. Door de gazet gratis te verspreiden willen we in een seizoen waarin vrijwel niets kan, toch de vastelaovend bij de mensen thuis brengen”, aldus voorzitter Helmut Frenken.

De Kaketoegezet, die normaal 3 euro kost, gaat gepaard met een brief, waarin VV de Kaketoes de ontvangers de gelegenheid biedt om een vrijwillige donatie over te maken en zo de vereniging financieel te steunen.

De Kaketoegezet is - zolang de voorraad strekt en met begeleidende brief - eveneens af te halen bij Stomerij Stams aan de Heinsbergerweg 73 en ’t Kepels Winkelke aan de Kapellerlaan 223 in Roermond.

Zie ook www.kaketoes.nl en de Facebooksite.