Disney+ onthult meer grote titels die vanaf volgende maand te zien zijn

 © Disney

Op het nieuwste entertainmentmerk Star van Disney+ zijn vanaf 23 februari nog meer tv-series, blockbusters en exclusieve originele series en films te zien.

Redactie

Van een aantal titels waaronder Grey’s Anatomy, Modern Family en Glee was al bekend dat ze via de nieuwe streamingsdienst te zien zijn, maar nu maakt Disney+ de volledige line-up bekend.

Vanaf die dinsdag zijn 50 tv-series, meer dan 250 films en 4 exclusieve Star Originals te zien via de Disney+ app. Daarna wordt elke maand het aanbod vergroot. Star zal de plek zijn vanwaar de Originals in de huiskamer te streamen zijn. Zo zijn de misdaadthriller Big Sky, sitcom Solar Opposites, de spin-off serie Love, Victor, dramaserie Helstrom en de premiumseries Dopesick en The Dropout vanaf de bank in Nederland te bekijken.

Ouderlijk toezicht

De lijst met bekende tv-series wordt elke week aangevuld met nieuwe titels, naast 24, Buffy The Vampire Slayer, The X-Files en Lost. Vanaf de lancering van Star zijn films als The Grand Budapest Hotel, The Shapeof Water en klassiekers Pretty Woman en Die Hard te zien en kunnen abonnees zich verheugen op Black-ish.

Omdat Star zich op een breed publiek richt, wordt vanaf 23 februari ook het ‘ouderlijk toezicht’ geïntroduceerd op Disney+. Met bepaalde profielen die beveiligd worden met een pincode, kan toegang tot films en series worden beperkt zodat alle leeftijden van Disney+ gebruik kunnen maken. De prijs van Disney+, waar al films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic te zien zijn, gaat met de lancering van Star met 2 euro per maand of 20 euro per jaar omhoog.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal