Nieuwe kledingcontainers in gemeente Roerdalen

 © Archief Mijntje Wismans

In alle dorpen in de gemeente Roerdalen staan naast de kledingcontainers in de milieuparkjes ook openbare kledingcontainers

Redactie

In al deze kledingcontainers kunnen inwoners kleding die ze niet meer dragen deponeren. Zo wordt er beter afgescheiden en is er minder restafval. De inzamelende verenigingen ontvangen voor iedere kilo een vergoeding van de gemeente.

Lees ook: Kijken, kijken, niks kopen. Consuminder mee!

De kledingcontainers staan op de volgende locaties: in Herkenbosch aan de Craenberglaan bij glascontainers, in Melick op de Markt bij de Kerk, op de Parklaan bij glascontainer en de Apollolaan bij het zwembad. In Montfort op de Julianastraat achter het Dorpshuis, in Posterholt op de Heerbaan bij de sporthal en de Vlodropperweg, in Sint Odiliënberg bij de Schaapsweg bij het Jong Nederland clubgebouw en op de Reutjesweg bij glascontainer en in Vlodrop op de Markt.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal