Blog Helpende Handen brengt vrijwilligers in Brunssum en Beekdaelen voor het voetlicht

 © IngImage

Brunssum -

Het jaar van de vrijwilliger (2021) is voor de vrijwilligerscentrale Brunssum en Beekdaelen aanleiding om inwoners die als vrijwilliger aan de slag zijn, extra in het zonnetje te zetten. Dat doet de centrale door de vrijwilligersblog Helpende Handen, waarin vrijwilligers hun verhaal vertellen.

redactie

„Binnen Brunssum en Beekdaelen is erg ongelofelijk veel leuk, inspirerend en mooi vrijwilligerswerk te vinden”, aldus een woordvoerder van de vrijwilligerscentrale. „Van het bieden van een luisterend oor, het helpen met belastingzaken, bestuurslid worden van een vereniging die de te gekste activiteiten bedenkt, tot het verzorgen van het groen in de buurt- en speeltuinen. Het zijn stuk voor stuk harde werkers, ieder met een eigen verhaal achter hun keuze voor het vrijwilligerswerk. Door het publiceren van een aantal interviews willen wij deze verhalen met de buitenwacht delen.”

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal