De Biemösje brengen Posterholtse ouderen en zieken een fles appelsap

 © Facebook De Biemösje

Posterholt
Redactie

Carnavalsvereniging de Biemösje uit Posterholt gaat tijdens de carnavalsdagen met medewerking van zorgverleners ouderen en zieken uit het Biemösjerijk een fles appelsap brengen.

Normaal gesproken gaat de carnavalsvereniging bij oude en zieke mensen in Posterholt op bezoek, maar dat is nu vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk. Ze willen het echter dit jaar niet helemaal voorbij laten gaan. Daarom is besloten om een fles appelsap coronaproof te bezorgen.

Mensen uit Posterholt, onder andere zij die in een van de verzorgingstehuizen in de regio of het Laurentius Ziekenhuis in Roermond verblijven en een fles appelsap verdienen, kunnen worden aangemeld door een mail te sturen naar pr@biemosje.nl of via een briefje in de brievenbus op Hoofdstraat 111E in Posterholt.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal