Naschoolse beweegactiviteiten voor kinderen in Nederweert

Sport Nederweert houdt vanaf 29 januari weer een nieuwe reeks naschoolse beweegactiviteiten. In iedere dorpskern van Nederweert wordt er een naschoolse activiteit voor kinderen van groep 3 t/m 8 gegeven.

Redactie

Op de volgende dagen worden er verschillende beweegactiviteiten gegeven. Op vrijdag 29 januari van 13.30 tot 14.30 uur bij basisschool de Bongerd, op 2 februari van 13.30 tot 14.30 uur bij basisschool de Tweesprong en basisschool de Kerneel. Op 5 februari van 13.30 tot 14.30 uur bij basisschool Schrank en van 15.30 uur tot 16.30 uur bij basisschool de Zonnehof en basisschool Budschop.

De beweegactiviteiten worden gegevens volgens de richtlijnen van het RIVM. Iedereen mag maximaal vijf minuten van tevoren aanwezig zijn, ouders en verzorgers zijn niet welkom gedurende de activiteit. Blijf thuis bij klachten. Voor en na de activiteit handen wassen

Meer informatie via beweegcoach Rikus via rikus@sportnederweert.nl of via 06-25349092. Inschrijven kan via de website.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal