Perr Schuurs met Ajax tegen AZ

Print
Perr Schuurs met Ajax tegen AZ

Afbeelding: Ermindo Armino

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Voetballer Perr Schuurs uit Nieuwstadt speelt zondagmiddag met Ajax de topper tegen AZ. De wedstrijd in Alkmaar begint om 16.45 uur.

Ajax won donderdagavond van Willem II met 3-1. Schuurs kwam in de 71e minuut in de ploeg voor Jurriën Timber. De speler uit de eigen jeugdopleiding kreeg de voorkeur boven de voetballer uit Nieuwstadt.

De KNVB heeft scheidsrechter Bas Nijhuis zondag de topper tussen AZ en Ajax toegewezen. Nijhuis wordt langs de zijlijnen geassisteerd door Erik Kleinjan en Richard Polman. Siemen Mulder is de vierde official. Clay Ruperti fungeert vanuit Zeist als VAR. Hij wordt geassisteerd door Rogier Honig.

Lees ook: Perr Schuurs: ‘Twee jaar hard werken, nu heb ik wat ik wilde’

Schuurs tekende onlangs een nieuw contract. Hij ligt nu vast tot 2025 en daar is hij blij mee. „Ik heb er nooit over nagedacht om nu al naar het buitenland te gaan. Nee, ik zit heel goed hier.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen