Fietsmaatjes Eijsden-Margraten zoekt sportieve vrijwilligers

Print
Fietsmaatjes Eijsden-Margraten zoekt sportieve vrijwilligers

Fietsmaatjes zoekt vrijwilligers. Afbeelding: Fietsmaatjes Eijsden-Margraten

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer -

Fietsmaatjes Eijsden-Margraten zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om zo nu en dan samen met een gast te fietsen en van de omgeving te genieten.

Het gaat in deze om de begeleiding van mensen die niet alleen kunnen of durven fietsen, maar dit wel graag willen. De fietsmaatjes en hun gast verkennen samen op een duofiets de omgeving.

Fietsmaatjes Eijsden-Margraten is een non-profit organisatie die in september van het vorige jaar werd opgericht en focust vooral op beweging, buitenlucht en sociale contacten.

Wie interesse heeft kan terecht op fietsmaatjeseijsdenmargraten.nl of bellen met Maurice Eijck, telefoonnummer: 06-25108588.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen