Volle jubileumagenda in Echt-Susteren

Print
Volle jubileumagenda in Echt-Susteren

Foto ter illustratie. Afbeelding: De Limburger

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren kan in 2021 weer vol aan de bak om jubilarissen te feliciteren.

De gemeente zette op een rijtje welke huwelijksjubilea en eeuwlingen dit jaar in het zonnetje gezet. Zo valt te lezen dat dit jaar 29 paren 60 jaar getrouwd zijn, 12 keer wordt een briljanten huwelijk van 65 jaar gevierd en zelfs een 70-jarige huwelijkfeest staat op de kalender. Wie 100 wordt en ouder, krijgt ook een felicitatie van de burgemeester. Dat geldt dit jaar voor zeven mensen van wie de oudste 103 kaarsjes mag uitblazen. Normaal komt de burgemeester op bezoek bij dit soort jubilea. Vanwege de coronacrisis vindt de felicitatie nu digitaal plaats.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen