Melicker Vastelaoves Quiz op carnavalszondag

Print
Melicker Vastelaoves Quiz op carnavalszondag

Afbeelding: Carnavalsvereniging de Markoef

Melick -

Carnavalsvereniging de Markoef uit Melick houdt op zondag 14 februari de Melicker Vastelaoves Quiz.

De quiz is voor jong en oud, voor vriendengroepen en families, offline en online, op afstand, binnen en buiten of gewoon lekker thuis. Zo hoeft niemand zich te vervelen op carnavalszondag aldus de carnavalsvereniging uit Melick.

De quiz bestaat uit een boekwerk waarin allerlei vragen en opdrachten staan beschreven die deelnemers moeten beantwoorden. Dit boekwerk wordt door het comité thuisbezorgd inclusief een tas met benodigdheden om de quiz goed uit te kunnen voeren. De vragen en opdrachten variëren van carnavals gerelateerde vragen, algemene vragen, vragen over Melick, open vragen, algemene kennis, rekenkundigheid, fotografie en film en doe opdrachten. Als alle vragen zijn ingevuld moet het quizvragenboek met de tas ingeleverd worden. Er zijn verschillende prijzen te winnen.

Iedereen mag meedoen en kan zich zo vaak als mogelijk inschrijven. Het kan dus best zo zijn dat je als individu in meerdere teams bent ingeschreven. Deelnemen kost 11 euro per team.

Inschrijven kan via de website, door een mail te sturen naar veurzitter@markoef.nl of via telefoonnummer: 06-50638787.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen