Onbezorgd wonen in alle luxe

Print
Onbezorgd wonen in alle luxe

Afbeelding: IDBB Vastgoed

Aan de overkant van de Maas bij Roermond in Beegden, dat deel uitmaakt van de gemeente Maasgouw, komt een Staetes residentie: Hoevewonen. Midden-Limburg is een krimpregio wat betekent dat er geen uitbreiding van de woningcapaciteit meer is. In dat licht bezien is Hoevewonen een unieke kans. Op 25 januari ging de door Metz Architecten ontworpen residentie met 15 all-inclusive appartementen in de verkoop. Van Cromvoirt Makelaars laat weten dat de interesse enorm is en dat het minimumaantal van 70% verkochte appartementen snel in zicht is. De ontwikkelaar heeft de aannemer al opdracht gegeven om in april met de bouw te starten. Dat biedt kopers zekerheid.

Een mooie ontstaansgeschiedenis

Volgens Herman de Haas, algemeen directeur van IDBB Vastgoed, is het ontstaan van de locatie een mooi verhaal. “Jaren geleden verrichtten wij in opdracht van Kees Halkes, woonachtig in de gemeente, een marktonderzoek en planstudie voor Huis ter Beegden, de monumentale hoeve aan de Heerstraat Zuid nabij de ingang van de nieuwe wijk Krijtenberg. Wij adviseerden om de oude hoeve te restaureren en te transformeren tot een zorgvilla en om op het naastgelegen terrein levensloopbestendige appartementen voor mensen uit de regio te realiseren. Uiteindelijk kochten we zelf het terrein en restaureerden we de oude hoeve. Sinds november 2018 is dit Huize ter Beegden, een luxe zorgvilla. Eind 2020 werd de omgevingsvergunning voor Hoevewonen onherroepelijk nadat de Raad van State lokale bezwaren afwees. Dit worden 15 luxe appartementen. In april starten we met de bouw.”

Onbezorgd wonen in alle luxe

Vorstelijk wonen, alles binnen handbereik

Hoevewonen rust op de grondvesten en oorspronkelijke gracht van het historische Kasteel Beegden. Ook het dorp Beegden, gelegen op de hogere zandgronden nabij de Maas, is rijk aan historie. De geschiedenis gaat zelfs terug tot 1202. Echt uniek is de prachtige ligging midden in het groene en waterrijke buitengebied van Midden-Limburg met volop wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden. Wie woont in Hoevewonen heeft alle voorzieningen binnen handbereik. Prachtige natuur, winkels voor de dagelijkse boodschappen en de gezelligheid van Roermond en Weert. Ook vlakbij zijn Eindhoven, Venlo en Maastricht. Deze steden bevinden zich op nog geen half uur rijden van Hoevewonen. Volgens Herman de Haas is Hoevewonen met recht vorstelijk wonen.

Genieten van alle ruimte en comfort

Herman de Haas legt uit dat er in Hoevewonen verdeeld over drie woonlagen zes typen luxe appartementen beschikbaar zijn. Alle woningen zijn ruim van opzet, tot in perfectie afgewerkt en met fraaie interieuroplossingen geeft men zelfs een eigen handtekening aan het appartement. Het belangrijkste verschil is het woonoppervlak dat varieert van 93 m2 tot 138 m2. Elk appartement heeft een royaal terras, een grote living met open keuken, separate bijkeuken voor uw wasmachine en droger, een master bedroom met kleedkamer en toegang tot het balkon, één of twee extra slaap- of werkkamers en een volledig uitgeruste badkamer met tweede toilet. Door een slaapkamer weg te laten creëert men een nog ruimere living met extra leefhoeken. De grote ramen, de mooie zichtlijnen op het omliggende groen en de forse plafondhoogte geven een ruimtelijk en heerlijk vrij woongevoel. Een riante privéberging en een gezamenlijke fietsen- en scootmobielstalling in het souterrain en uw eigen parkeerplek op het ruim opgezette, eigen terrein completeren uw luxe. En dat voor een verkoopprijs vanaf € 348.750 v.o.n.

Onbezorgd wonen in alle luxe

All-inclusive: aangenaam wonen

In Hoevewonen ervaart u een ongekend hoog wooncomfort en gevoel van veiligheid. Zo kunt u uw appartement afwerken met fraaie interieuroplossingen op maat. Daarbij komen er fijne voorzieningen waarvan iedere bewoner kosteloos gebruik kan maken. Denk aan een heerlijk buitenterras, een gezamenlijke ruime living met een uitnodigende keuken om samen te kokkerellen of borrelen, een fitness voor sport of herstel en een gastenstudio voor familie en vrienden als ze willen blijven overnachten na een gezellige avond. In Hoevewonen zijn bewoners echt van alle gemakken voorzien. Denk hierbij ook aan een uitgebreid pakket van gemaksdiensten waarvan men naar wens gebruik kan maken. Kortom: all-inclusive is écht all-inclusive in Hoevewonen.

Wilt u meer weten of heeft u interesse?

Kijkt u eens op www.hoevewonen.nl en download de verkoopdocumentatie of neem contact op met Van Cromvoirt Makelaars (0475 33 35 33) voor een afspraak.