Limburgse ‘Boer zoekt vrouw’-boer Hans krijgt vierde kind

Print
Limburgse ‘Boer zoekt vrouw’-boer Hans krijgt vierde kind

Afbeelding: KRO-NCRV

Blitterswijck -

Boer Hans, bekend van het vierde seizoen van ‘Boer zoekt vrouw’, en zijn vrouw Audrey hebben vorige week vrijdag hun vierde kindje gekregen. Sofie werd geboren op dezelfde datum als haar zus Silke.

Het gezin van de Noord-Limburgse bloementeler en zijn vrouw bestaat nu uit twee zonen en twee dochters, wordt gemeld op de site van het populaire televisieprogramma: „Ik hou wel van de drukte om me heen, gezellig. En als het allemaal wat veel wordt, neem ik ze gewoon mee de kas in. Dan kunnen ze daar lekker rommelen,” zegt Hans.

Het gezin kreeg meteen na de geboorte felicitaties van presentatrice Yvon Jaspers via FaceTime: „Sofie is om 14.05 uur geboren en later zag ik dat Yvon precies om 14.05 uur een appje had gestuurd om te vragen hoe het met ons ging. Dat vonden we zo bijzonder dat we haar meteen maar even hebben gebeld om het mooie nieuws te vertellen.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee