Kanón van ‘t Balkón brengt carnavalszaterdag een digitale editie

Print
Kanón van ‘t Balkón brengt carnavalszaterdag een digitale editie

Afbeelding: Societé Zitterd

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Het Kanón van ‘t Balkón vindt zaterdag van 20.11 tot 23.11 uur digitaal plaats. Onder andere Erwin, Spik & Span, Big Benny, Beppie, Katja, Don Kiesjot, Koeraasj, Kwebbel & Sjnebbel, Jesse & Jesse, Ton & Henk treden op.

Dat meldt organisator Societé Zitterd. „Na een uiterst succesvolle editie in 2020, halen we alles uit de kast om, via een interactieve online versie samen met de mensen die altijd trouw door weer en wind op de Markt staan, er dit jaar ook een feest van te maken”, zegt Günther Gach van de Kanón organisatie.

Lees ook: Corona zit carnaval in Sittard opnieuw dwars: grote evenementen afgelast

Geïnteresseerden kunnen thuis via een link de uitzending volgen. Ook zal de uitzending live te volgen zijn via Streekomroep BieOs. „Het interactieve deel is erg belangrijk om het gevoel van ‘live’ te creëren, zowel voor het publiek als de artiesten die overigens via een groot scherm de huiskamers kunnen zien”, zegt Joep Wijnands, voorzitter van Societé Zitterd.

Lees ook: BieOs en De Domijnen maken dertiendelige televisieserie in de aanloop naar carnaval

Tijdens het evenement worden de veiligheidsrichtlijnen strikt gevolgd door te werken met een zo klein mogelijke personeelsbezetting, een veilige doorstroom van artiesten, preventie artikelen en het hanteren van de afstandsregels.