Samen met de Toneelgroep Maastricht een biertje drinken? Het kan vanaf dit weekeinde

Michel Sluysmans 

Michel Sluysmans © Bjorn Frins

Maastricht -

Toneelgroep Maastricht opent vanaf dit weekend vier zaterdagavonden haar digitale kroeg. Tijdens de online-voorstelling ‘Kroegverhalen’ is regisseur/acteur Michel Sluysmans de gastheer.

onze verslaggeefster

Bij een café hoort ook muziek en die wordt verzorgd door country-duo Polly & Bruce: actrice/zangeres Sanne Samina Hanssen en Woody Venema. Hanssen bracht deze week het carnavalsliedje ‘As ’t zoë mot’ uit samen met Frans Pollux.

Lees ook: Frans Pollux en Sanne Samina Hanssen vinden elkaar in vastelaovesduet: ‘As ’t zoë mot’

Delen

Tijdens Kroegverhalen draagt Sluysmans de gelijknamige verhalen van schrijver Simon Carmiggelt voor. Maar er is ook nadrukkelijk ruimte voor publiek thuis, zij wordt van harte uitgenodigd om de beste, gekste en mooiste café-anekdotes te delen met de aanwezigen.

Pakket

Speciaal voor de voorstelling is een kroegpakket te koop, waar niet alleen drankjes en hapjes inzitten, maar ook de inlogcode voor de voorstelling. Kosten voor 2 personen zijn 20 euro (voor 1 persoon 15 euro), te krijgen via de website van Local7.

Local7: https://local7.nl/product/kroegverhaal-toneelgroep-maastricht-laeremans-bessems

Speeldata Kroegverhalen: zaterdag 13 februari, zaterdag 20 februari, zaterdag 6 maart en zaterdag 13 maart. Het café opent telkens om 20 uur.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee