Video: Uitslaande brand in schuur Sevenum

Print

Brand in schuur Sevenum. Video: Horst24

Sevenum -

In een schuur in Sevenum heeft vrijdagmiddag een uitslaande brand gewoed. De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse.

De brand brak rond 13.00 uur uit in het houten gebouw aan het Broek. Er vielen geen gewonden. Een hond werd door de brandweer in veiligheid gebracht. De naastgelegen woning liep geen schade op.

Een klein uur na het uitbreken van de brand kon de brandweer het sein brand meester geven. . In de schuur bevonden zich diverse voertuigen en materialen. De brandweer heeft een deel van de schuur kunnen behouden. maar er is wel sprake van waterschade. Er zijn drie blusvoertuigen en twee waterwagens ingezet om de brand te blussen.

Bij de brand kwam veel rook vrij, die in de verre omgeving was te zien. Er is volgens de brandweer geen asbest vrijgekomen. Naar de oorzaak van de brand wordt nog onderzoek gedaan.

Video: Uitslaande brand in schuur Sevenum
Foto: Horst24

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →