Sophianum zet samen met CV de Penneloetsjere 12,5-jarig jubilarissen in het zonnetje

Reineke Essers krijgt als één van de jubilarissen een bloemetje uit handen van directeur Hans Hupperetz. © Tom Offermans/Sophianum

Regio
Redactie

Het Sophianum heeft vier jubilarissen gehuldigd, die dit jaar 12.5 jaar aan de school verbonden zijn. Ze werden verrast met een bezoek door een delegatie bestaand uit vertegenwoordigers van de school en carnavalsvereniging de Penneloetsjere.

De jubilea worden normaliter op de donderdag voor de carnavalsvakantie gevierd, maar door de coronamaatregelen is dit soort festiviteiten nu uitgesloten. Daarom maakten rector Hans Huppertz en docent Engels Tom Offermans samen met prins Tim I en verenigingspreses Kistermann een rondje door de regio om de jubilarissen toch in het zonnetje te zetten.

Lees ook: ‘Kilometervreters’ van Sophianum coronaproof gehuldigd

De jubilarissen zijn dit jaar Louk Mingels (geschiedenis/aardrijkskunde), Vivian Schurgers (managementassistente), Diana Bertrand (Nederlands) en Reineke Essers (decaan). Bekende gezichten voor velen in de omgeving van de gemeenten Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten, Vaals en Simpelveld.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal