Amateurkunstenaars Horst aan de Maas opgelet: inschrijving voor InBeeld 2021 is geopend

Amateurkunstenaars Horst aan de Maas opgelet: inschrijving voor InBeeld 2021 is geopend

Afbeelding: Website Huis voor de Kunsten Limburg

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Broekhuizen -

Kunstenaars die actief zijn in de gemeente Horst aan de Maas kunnen werk insturen voor InBeeld 2021, de jaarlijkse amateurkunstwedstrijd voor artiesten uit Nederlands en Belgisch Limburg.

Het thema van de contest is ‘Identiteit’. Iedereen die daardoor geïnspireerd raakt, kan een poging wagen. Voor de top drie liggen er geldprijzen klaar van respectievelijk 250, 150 en 100 euro.

Werk insturen kan tot en met 31 maart. Daarna worden de stukken tijdens diverse voorrondes verspreid door de provincie geëxposeerd. Een jury beslist uiteindelijk welke werken in de finale-expositie terechtkomen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen