Eind februari aanslagbiljet waterschapsbelasting gemeente Roermond in de ‘bus’; steeds meer Limburgers kiezen voor digitaal ontvangst

Print
Eind februari aanslagbiljet waterschapsbelasting gemeente Roermond in de ‘bus’; steeds meer Limburgers kiezen voor digitaal ontvangst

Afbeelding: BSGW

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

In de laatste week van februari worden de aanslagbiljetten met de gemeentelijke waterschapsbelastingen verstuurd en bezorgd in de gemeente Roermond.

In heel Limburg gaat het om circa 530.000 adressen. Zo‘n 227.000 belastingplichtigen (43%) in de provincie ontvangen de belastingaanslag van BsGW niet meer per post, maar digitaal. Dit aantal groeit elk jaar. Mensen die een digitaal aanslagbiljet ontvangen, krijgen geen papieren aanslagbiljet meer.

Lees ook: BsGw waarschuwt voor valse aanslagen lokale belastingen in Limburg

Steeds meer mensen kiezen ervoor om het aanslagbiljet digitaal te ontvangen via de Berichtenbox van MijnOverheid. Aanmelden is snel en eenvoudig geregeld via MijnOverheid.nl. Zodra het aanslagbiljet in de Berichtenbox staat wordt dit via een e-mail bericht gemeld.

Digitale verzending biedt veel voordelen; MijnOverheid is veilig en alleen met de eigen DigiD toegankelijk. Bovendien levert dit besparing op in kosten van verzending en levert het vooral ook een positieve bijdrage aan een beter milieu. In MijnOverheid staan aanslagen en WOZ-beschikkingen van meerdere jaren die altijd zijn in te zien.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee