Lavezzi Rutjes dolblij met twee Zapp Awards

Print
Lavezzi Rutjes dolblij met twee Zapp Awards

Afbeelding: AVROTROS

Lavezzi Rutjes was dé grote winnaar bij de Zapp Awards. De zoon van voormalig Roda-voetballer Nathan Rutjes ging met twee prijzen naar huis. Hij won met Mollenstreken de award voor het favoriete jeugdprogramma én de prijs voor beste tv-ster.

„Ik had dit echt niet verwacht”, zei Lavezzi (8) toen hij de prijs voor beste tv-ster mocht op komen halen. Hij bedankte de kinderen die op hem hadden gestemd. Eigenlijk was er ook een grote award van LEGO gemaakt voor hem, maar presentator Ruben Nicolai liet het gevaarte uit zijn handen vallen tot ontzetting van mede-presentatrice Britt Dekker.

„De tweede van de avond, ik ben hier heel erg dankbaar voor”, zei Lavezzi toen hij de award voor Mollenstreken in ontvangst nam. Hij bedankte de mensen die meewerken aan het programma waarin hij op zoek gaat naar de mol. Ook beloofde Lavezzi zijn zoektocht voort te zullen zetten.

Mollenstreken versloeg met groot verschil de twee andere genomineerde programma’s. Dat waren Heel Holland Bakt Kids en Brugklas.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →