Dit is de winnaar van Heel Holland bakt

Print
Dit is de winnaar van Heel Holland bakt

Afbeelding: ROLAND J REINDERS/OMROEP MAX

Elizabeth mag zich de winnaar noemen van het achtste seizoen van Heel Holland bakt. Ze versloeg in de finale van het populaire Omroep Max-programma haar concurrenten Eric en Thijs.

In de finale moesten de bakkers flink aan de slag. Er moest een gebakje met een dakje worden gemaakt en er was een grote opdracht waarin de liefde centraal stond. Uiteindelijk was Elizabeth de beste in de opdrachten, vonden juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

Lees ook: Heel Limburg bakt nonnevotten met Limbrichtse Pauline die meedeed met ‘Heel Holland Bakt’

Het duo koos voor Elizabeth vanwege haar creativiteit en haar techniek. Volgens Robèrt is ze een echte banketbakster. Hij waardeerde ook de smaken die de winnares wist te combineren.

Elizabeth volgt Anouk op, die vorig seizoen werd gekroond tot de winnaar. Heel Holland bakt is sinds 2013 op de buis en is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →