Video: De Weeg Op met Beppie, Erwin, Bjorn en Mieke en Big Benny

Print
Video: De Weeg Op met Beppie, Erwin, Bjorn en Mieke en Big Benny
Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Maastricht / Itteren / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Vorig jaar kregen we in ‘De Weeg Op’ een uniek kijkje achter de schermen bij Beppie, Erwin, Bjorn & Mieke en Big Benny. Afleveringen van een klein kwartier met humor, zingende mensenmassa en soms emotionele verhalen. Geniet nog een keer mee!

Aflevering 1: Beppie

We gaan op bezoek bij Beppie thuis en volgen haar naar de optredens bij het UMC+ in Maastricht, Mondriaan in Heerlen en het Sun-plein in Landgraaf. In de video hoor je wat haar favoriete liedje is en hoe het kan dat feest en ontroering zo dicht bij elkaar liggen.

Aflevering 2: Erwin

We gaan op bezoek bij Erwin thuis en volgen hem naar optredens in Heerlerheide, Kerkrade en twee optredens in Maastricht. In de video spreken we met Erwin over de voorbereiding op optredens, het mooie van een stilte in de zaal en over zijn ‘geheime project’. Ook spreken we met zijn vriendin en tevens geluidsvrouw Ellen.

Aflevering 3: Bjorn & Mieke

Velen weten dat Bjorn & Mieke geen echt stel zijn en dus gaan we eerst langs bij Bjorn thuis. Hij kust de kinderen gedag en vervolgt zijn weg om Mieke op te halen. Samen zijn ze al jaren een succesvol duo, maar in het begin waren er flinke ruzies, net zoals in een relatie. We volgen het duo bij hun optredens in Venray, Bree & Meterik.

Aflevering 4: Big Benny

Kammeraod Big Benny lag pas rond 5.00 te slapen, dus heeft heel even nodig om op te starten. Met zijn elektrische auto moet hij van tevoren de kilometers goed in de gaten houden om niet langs de weg stil te staan. Deze dag staan een aantal herenzittingen op het programma in Amby (Maastricht), Echt, Tegelen en een kinderzitting in Meerssen. Achter de schermen vertelt Ben over een groep ‘Echte Kammeräöj’, spreken we met zijn partner en geluidsvrouw Claudia en brengen we een bezoekje aan een bekende fastfoodketen.