Video: Les Jeunes de Sainte Cécile steekt Eijsden hart onder de riem met uitvoering van ‘Druugsjliepersmars’

Print
Eijsden -

Jeugdorkest Les Jeunes de Sainte Cécile, dat onder leiding staat van dirigent Stijn Waterval, heeft een eigen versie van de Druugsjliepersmars opgenomen.

Lees ook: Carnaval 2021 leeft op social media méér dan op straat

Aangezien alle carnavalsfestiviteiten en -optochten dit jaar als gevolg van de coronamaatrdegelen zijn gecanceld, wilde de Eijsdense jeugdharmonie iets doen om toch een beetje vrolijkheid onder de mensen te brengen, dus:

„Leef luj pak eur hoesgenoeëte vasj of ‘ne sjtool, drink e drupke of ‘ne limmenaat en sjoenkel ‘ns lekker mit op wat ’t Jeugdorkest Les Jeunes van Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden vuur uch hebbe ienèèngezat. Zit de meziek get hèller, zing mit en genèèt!”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen