Video: Zangduo Manon en Bart maakt lied voor en over Baarlo

Print
Baarlo -

Zangduo Manon en Bart bracht pal voor vastelaovend een lied over Baarlo uit, dat wat hen betreft het volkslied van het dorp mag worden.

Met Baolder Leef willen Bart en Manon Jacobs alle Baarlonaren in deze coronatijd een hart onder de riem steken. Bart had het refrein een jaar geleden al klaar. Een paar weken voor carnaval besloot het stel er verder mee te gaan en een nummer te schrijven voor en over Baarlo. Manon en Bart, die de afgelopen jaren succes hadden op de liedjesavonden van de plaatselijke carnavalsvereniging De Kook, vroegen hun dorpsgenoten Huub Beekman en Hay Vercoulen om het liedje mee te zingen.

Ook het prinselijk trio en de jeugdprinses van vorig jaar werkten mee aan de productie door te figureren in de videoclip. Verder kregen ze hulp van onder meer De Kook en JVB, Baarlo Leeft en de Volksfeesten. Het nummer gaat over de saamhorigheid in het dorp, waar het zangduo drie jaar geleden kwam wonen en zich meteen thuisvoelde. Het was net op tijd voor vastelaovend klaar.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →